Jun 3, 2011

Hobi Kami Karaoke Ke?

Warggggghh!!! Finally leh update blog!! Sejak keje ni nak on9 pun kejap-kejap je... Haish.... Eh lupa lak... Assalamualaikum kawan-kawanku sekalian rupa... :)

Haaa... Karaoke... Karaoke... Karaoke....


saya suke karok walau suara tak sedap ape saya kesah! heheeh


Ini citer dua minggu lepas punya... Actually, dah plan ni masa sebelum start cuti sem lagi... hahaha.. Akhirnya, saya, Meen n Nabila (dekla) telah berjaya melepaskan gian karok bersama-sama walaupun ada geng yang tak dapat nak join!! Finally dapat gi karok gak.. A week before nak pergi tapi tak jadi, so cancel.... So apa lagi, kita orang balas dendam laaa.... hahahaa... Kami pi karok dekat Red Box Sunway Piramid! Pukul 11 pagi dah terpacak depan sana dah... hahaha...

cam nak makan je mike tu... ngee~~

heppy2... :)

ape-ape pun begambo dulu.. heehe

Pilih lagu apae tu dek... :)

weewiiitt!! macam artis dah meen.. sakan.. sakan.. haha

Syok abes karok 2 jam gak ar.... Sambil karok, sambil makan... Memang layan habis la.. Lagu jangan cakap la, macam2 jenis lagu kita orang bantai dari Dangdut, Pop, R&B ade arghhh macam2 lah.. Lagu New Boyz pon leh jadi gak.. hahaha.. 

Kami nyanyi lagu New Boyz Ok.. hahahaha.. Sumpah lawak!! ( gambar curi dari meen)


nasi lemak dekla ni nampak sedap je.. banyak lak tu...


air dia tak nak besar sangat pulak.. memang tak habis la.... air dekla laici kecik je gelas dia.. hahaha

makanan ku dan meen... nampak sedap gila tapi rasa dia biasa je..
baik-baik dek, kang tumpah... :P

Lepas karok, kami pi jalan-jalan jap.. Saya nak cari baju Kemeja putih.. Citernye petang tu first day saya kena start keje.. heheeh.. Sempat lagi pi Karok en..  Karok punya pasal sanggup beb.. Lepas jalan punya jalan jumpa jugak baju yang dicari... hikhikhik.. 

Lepas karok and shopping, kita pi makan!!Nando's pon boleh lah.. Padahal dah makan dah masa karok tu.. Tapi makan lagi sebab dekla  tiba-tiba lapar balik.. heheeh... Hidup mesti kena makan.. Tapi badan cekeding gak tak naik2 pun.. huhuh... :( haa.. sambil2 makan tu mesti ada snap-snap gamba punyalah... Tu benda WAJIB buat... hahaha... Pape pun, enjoy n best sangat dapat karok! hahaa.. Eventhough kena balik awal sebab saya kena keje petang tu.. uhhuhuhu.....

:)

dekla mara ke tunggu makanan lambat sampai.. heheeh
bersama laila.. eh silap, meen... :)

P/s : Anyway, kepada Meon, Fyna and Khosmin.. Next time pastikan anda semua dapat join ok!! Baru lah gegar Red Box tu... heheeh... 

Okeyh la, nak rehat-rehat lak... 

Till here, Daaaaaaa~~~~

6 comments:

  1. eh, laila laila jgn main ek. si ika nk siap nk kene kan aku tu.

    ReplyDelete
  2. ape meen.. mana de ika nak kenekan meen. Nak tengok meen jadi laila jee.. hahhaha

    ReplyDelete
  3. hhahaahha.. laila majnun... ngeh2..

    ReplyDelete
  4. haha.hantu karoke rupanya.. :)

    ReplyDelete