Mar 31, 2011

Video : Halangan Beritang + Sketsa + Karok + Random ( Camp MC228)



BAHAGIAN II : VIDEO-VIDEO MC228



video
Sketsa : ANGGOTA BADAN... :)




video

Sketsa : sOLE.. sOLE....




video
Sketsa :  Percintaan Sabariah n Kassim (cintan cintun)



video
Sketsa : Cikgu Garang + Mak Garang (sori tak tau tajuk ape) huhuh




video
Okeyh, ni pulak video group yang blakon sketsa(lagu kalau berpacaran).. Menarik jugak! :)


video
Kebetulan Birthday IQBAL, so apa lagi.. Nyanyi lew... :)





!!KARAOKE TIME!!


video
Depa duk karok lagu SAYANG MENYAYANG pulak.... Jay memang teror gila la buat suara cam perempuan! hahaah... Enjoyz... :)

video
Video : Karok lepas dinner... Memang layan habis lah dorang suma ni... Sporting habes.... :)



video

Sir Hafiz pun teror nyanyi jugak tau! Jangan tak tau!! :)






video
Budak-budak ni memang ske karok la... Pape pun MC228 best!! :)






video
Baru lepas Pocho-pocho.. (tak sempat nak record dari awl sebenrnya) Nak makan.. nyum2...




video
 JOM kita interview IQBAL!!





video


video
Beramah mesra dengan adik-adik.. :)





video
Sesi beramah mesra dengan adik-adik.. Abg2, akak2 semua pandai melayan adik-adik kita ni.. :)




video

Bersama ZAKIAH ANAS menerjah!! :p





OK, ini sahaja video-video yang boleh disiarkan untuk tontonan ramai.. Video-video yang lain tak dapat nak diupload kerana mengandungi perkara-perkara yang tak berapa enak untuk ditonton... Sekian... :)

..TOINKPEACE..
 
TAMAT!

Mar 27, 2011

Bahagian I : Video Sebelum bertolak + Atas lori + Sekitar Nasuha + Masuk Hutan + Main Air + Random (mud ball day)

Ok, gambar dah publish dah.. Tapi tak de la semuanya.. Nak tengok semua gambar kat FACEBOOK la yer.. :)
Wokeyh, kali ni kita tengok video pulak ok!! :) Maaflah, hambo ni suka record-record ni... To me, every moment tu sangat lah berharga... Kalau boleh tido pon nak record (melampau la pulak) .. haha.. Sorry la, record pakai hp je.. tak mampu nak beli camera recorder lagi.. kikiki... Btw,  Lau ada yang tak suka ke, benci ke, menyampah ke hambo mintak maaf awal-awal ok..  Okeyh, tak mau citer panjang, korang layan je la video ni yerk... :)



video
Ni video sebelum nak berangkat ke Muar.. Tunggu semua orang ah datang baru gerak.. Tu ha si budak nakal Fairus lambat mai... The rest dalam video ni my classmates.. 




video
Okeyh, video ni masa dah sampai kat Nasuha Herbs.. Kita orang dibawa ke atas menaiki lori khas yang macam night safari tu.. haha..  Ika excited benor ha.... :)



video
Masa ni sementara nak tunggu Imran, Mira n Fairus serta kawan-kawan yang lain datang... So jalan-jalan jap sekitar kawasan tu... Dak-dak kelas saya memang gila2 sikit.. So layan je la eh... :)



video
First aktiviti kat sana kita orang bersia-siar sekitar hutan Nasuha ni... Jauh gak perjalanan lebih kurang 2 jam perjalanan.. Sampai ada yang turun 3kg (katanya) hheheehe... minit ke 5:36 Zhafir n Isyad merepek sikit ( sikit ke?) Meh layan.... (s0ri video tak memuaskan sangat)




video
Ha! Ni pulak video dalam air!!! Lepas masuk hutan, masuk air! Weewittt!!! Semua bergumbira main air.. jeles2.... :(  The most important part, ZALIKHA ZAMRI n ZHAFIR.. Sila tengok diri masing2 yer..... Ika! Minit ke 5:00 macam best je kan kan kan.. aherherher...



video
Random Video : suka-suka je.. Masa dekat tempat MUD BALL.. Time ni nak gerak pergi rumah anak-anak yatim dah..







Mar 24, 2011

Family Day & Camp MC228 2011 (Part III)

Moment lagi!! :) Ok, dah masuk hari terakhir dah untuk Family Day punya story line... Hari ke-3 ni merupakan hari terakhir kami di Muar.. So aktiviti pagi tu kita orang ada sesi bertemu dengan ANAK-ANAK YATIM kat area situ jugak... So, ada lah aktiviti yang disediakan... Pagi tu kami gerak dalam pukul 6 pagi camtu la... awal kan..... Nak kejar masa punya pasal... Dah sampai sana kami pun beramah mesra dengan adik-adik  tu... First aktiviti ialah, berjalan 10,000 langkah. Ni kira macam jogging gak la...  Tapi keliling sekitar Taman Tanjung Ketapang..Boleh tahan penat gak la jalan lama-lama ni.. Dari ada lemak, tinggal tulang je saya.. :)
















Anyway, lepas habis je berjalan 10,000 langkah tu, adalah sikit aktiviti menari Pocho-Pocho.... Syok tuuuu... Lama tak menari Pocho-Pocho... Asyik Hip Hop je... Ecehcehceh... PENCEN dah menari2 ni..... :)







Lepas dah settle perasmian, ucapan semua kami semua bergerak ke satu tempat dimana kami semua berjalan menuju ke sana.. Nak tau acara apa pulak? Mestilah MUD BALL pulak... :)  Walaupun bau dia semacam, tetapi ku  tahan jebat! Mana boleh lepaskan peluangkan.. Kenalah try buat Mud Ball tu.... Adik-adik tu pun enjoy je main... So mereka happy, kami pun happy.. :)




























Lepas dah puas main-main dengan adik2 semua, kami pi singgah rumah tempat mereka tinggal... Cantik dan kemas je rumah dia... Terjaga dengan baik... :)  Sampai sana kami settlekan acara-acara yang penting then makan time! Adik-adik tu makan KFC tau.. Seronok betul dorang dapat makan KFC.. Nyum2!! Cadangnya lepas makan tengahari nak buat sukaneka dengan budak-budak ni tapi tak diizinkan ALLAH hujan pulak.. So buat aktiviti indoor je lah...














































Ok, sekakat ini sahaja... PAPAI!!! Toink! Toink!