Mar 31, 2011

Video : Halangan Beritang + Sketsa + Karok + Random ( Camp MC228)



BAHAGIAN II : VIDEO-VIDEO MC228



video
Sketsa : ANGGOTA BADAN... :)




video

Sketsa : sOLE.. sOLE....




video
Sketsa :  Percintaan Sabariah n Kassim (cintan cintun)



video
Sketsa : Cikgu Garang + Mak Garang (sori tak tau tajuk ape) huhuh




video
Okeyh, ni pulak video group yang blakon sketsa(lagu kalau berpacaran).. Menarik jugak! :)


video
Kebetulan Birthday IQBAL, so apa lagi.. Nyanyi lew... :)





!!KARAOKE TIME!!


video
Depa duk karok lagu SAYANG MENYAYANG pulak.... Jay memang teror gila la buat suara cam perempuan! hahaah... Enjoyz... :)

video
Video : Karok lepas dinner... Memang layan habis lah dorang suma ni... Sporting habes.... :)



video

Sir Hafiz pun teror nyanyi jugak tau! Jangan tak tau!! :)






video
Budak-budak ni memang ske karok la... Pape pun MC228 best!! :)






video
Baru lepas Pocho-pocho.. (tak sempat nak record dari awl sebenrnya) Nak makan.. nyum2...




video
 JOM kita interview IQBAL!!





video


video
Beramah mesra dengan adik-adik.. :)





video
Sesi beramah mesra dengan adik-adik.. Abg2, akak2 semua pandai melayan adik-adik kita ni.. :)




video

Bersama ZAKIAH ANAS menerjah!! :p





OK, ini sahaja video-video yang boleh disiarkan untuk tontonan ramai.. Video-video yang lain tak dapat nak diupload kerana mengandungi perkara-perkara yang tak berapa enak untuk ditonton... Sekian... :)

..TOINKPEACE..
 
TAMAT!

No comments:

Post a Comment