Mar 27, 2011

Bahagian I : Video Sebelum bertolak + Atas lori + Sekitar Nasuha + Masuk Hutan + Main Air + Random (mud ball day)

Ok, gambar dah publish dah.. Tapi tak de la semuanya.. Nak tengok semua gambar kat FACEBOOK la yer.. :)
Wokeyh, kali ni kita tengok video pulak ok!! :) Maaflah, hambo ni suka record-record ni... To me, every moment tu sangat lah berharga... Kalau boleh tido pon nak record (melampau la pulak) .. haha.. Sorry la, record pakai hp je.. tak mampu nak beli camera recorder lagi.. kikiki... Btw,  Lau ada yang tak suka ke, benci ke, menyampah ke hambo mintak maaf awal-awal ok..  Okeyh, tak mau citer panjang, korang layan je la video ni yerk... :)



video
Ni video sebelum nak berangkat ke Muar.. Tunggu semua orang ah datang baru gerak.. Tu ha si budak nakal Fairus lambat mai... The rest dalam video ni my classmates.. 




video
Okeyh, video ni masa dah sampai kat Nasuha Herbs.. Kita orang dibawa ke atas menaiki lori khas yang macam night safari tu.. haha..  Ika excited benor ha.... :)



video
Masa ni sementara nak tunggu Imran, Mira n Fairus serta kawan-kawan yang lain datang... So jalan-jalan jap sekitar kawasan tu... Dak-dak kelas saya memang gila2 sikit.. So layan je la eh... :)



video
First aktiviti kat sana kita orang bersia-siar sekitar hutan Nasuha ni... Jauh gak perjalanan lebih kurang 2 jam perjalanan.. Sampai ada yang turun 3kg (katanya) hheheehe... minit ke 5:36 Zhafir n Isyad merepek sikit ( sikit ke?) Meh layan.... (s0ri video tak memuaskan sangat)




video
Ha! Ni pulak video dalam air!!! Lepas masuk hutan, masuk air! Weewittt!!! Semua bergumbira main air.. jeles2.... :(  The most important part, ZALIKHA ZAMRI n ZHAFIR.. Sila tengok diri masing2 yer..... Ika! Minit ke 5:00 macam best je kan kan kan.. aherherher...



video
Random Video : suka-suka je.. Masa dekat tempat MUD BALL.. Time ni nak gerak pergi rumah anak-anak yatim dah..







No comments:

Post a Comment