Mar 3, 2011

Modul 2! Jeng.. Jeng.. Jeng..

Assalamualaikum..... 
Waduh2.... Lately ni bz betul hidup ni... Bz dengan buku-buku... Minggu test la katakan... So dah settle test Journalism, Advertising and Translation... Minggu depan ada lagi test... hukhuk... :(

Hari ni agak free la, so ambek kesempatan ni update skit moment-moment baru... hehe..
Ok, ni nak share sikit pasal Modul 2 hari tu... Modul tu hari sabtu lepas (26 Feb) best gak arr...Saya group 3. Pagi tu lecturer yang guide kita orang Madam Hayati Ramlee.. Dia baik sangat... Dulu ajak saya sublecj psychology... Modul kita orang best tau.. Kalau budak-budak group lain buat dalam kelas, kita orang pulak spesial sikit.. Kami buat kat luar! Kat tasik Shah Alam... hehehee.... Memang tak bosan laa.. Tapi buat setengah hari je kat sana sebab nak hujan dah tengahari tu, then balik faculty sambung... So kat tasik sana kita orang buat aktiviti cam 'Orang Buta and yang paling menarik sekali LAKONAN!! Ada group yang btul2 pandai berlakon arh... Memang kelakar gila arh!! Ada beberapa video untuk korang tengok.. Tapi kalau ada kat tempat kejadian mmg lawak gila! tak tahan perut ni asek gelak je... Dah la time tu suara tengah tak ada... Macam rockers punya suara dah...
As usual, kalau dah outing macam tu, gambar mesti lah tak dilupakan.. weee~~~
Yang aktiviti dalam kelas pulak kita orang kena buat emosi yang diberi dengan menggunakan perkataan SAYANG, SAYANG, SAYANG, SAYANG.. Ada video gak ni.. Tapi tak berapa jelas but still boleh tengok la..Overall Modul 2 ni sangat best! Next sem lau camni lagi kan enjoy.... :)
Ok, silalah mejamu selera dengan video n gambar2 ni ek... :) 

Video salah satu group yang berlakon.. Sengal btul dorang ni, tp best gak la.. Lawak..

video 

Video : SAYANG.. SAYANG.. SAYANG.. SAYANG..

  video


sambil menyelam minum air.. :)

syusyui n me!
:)
syusyui, yaya, aimi and tessa

1 group..



pelawak buat persembahan.. :P


baju putih tu la Madam Hayati

group yang lain..

practice berlakon gitu..



time ni tunggu makanan sampai.. :)

tengah berlakon.. hahaah



cari inspirasi tu...

jauhnye dorang bincang.. :P




Toink! Toink! Abes..

4 comments:

  1. Interesting..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. bukan fariq pon bolee... maceh..:)

    ReplyDelete
  3. █████████████████████████████████
    █████████████████████████████████
    █████████████████████████████████
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░████
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░████
    ███░░░░░░░░░░████████████████████
    ███░░░░░░░░░░████████████████████
    ███░░░░░░░░░░████████████████████
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░███
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░███
    █████████████████████░░░░░░░░░███
    █████████████████████░░░░░░░░░███
    █████████████████████░░░░░░░░░███
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░███
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░███
    █████████████████████████████████
    █████████████████████████████████
    █████████████████████████████████
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██
    █████████████████████████████████
    █████████████████████████████████
    █████████████████████████████████
    ███░░░░░░░░░██████████░░░░░░░░░░█
    ███░░░░░░░░░████████░░░░░░░░░░███
    ███░░░░░░░░░██████░░░░░░░░░░█████
    ███░░░░░░░░░████░░░░░░░░░░███████
    ███░░░░░░░░░█░░░░░░░░░███████████
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░████████████
    ███░░░░░░░░░█░░░░░░░░░░██████████
    ███░░░░░░░░░██░░░░░░░░░░░████████
    ███░░░░░░░░░████░░░░░░░░░░░██████
    ███░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░░░█████
    ███░░░░░░░░░███████░░░░░░░░░░░███
    ███░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░░░█
    █████████████████████████████████
    █████████████████████████████████
    █████████████████████████████████
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    ███░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░██
    █████████████████████████████████
    ╔═══╦═══╦═╗─╔╦═══╦═══╦════╗─╔═══╗
    ║╔═╗║╔═╗║║╚╗║║╔═╗║╔═╗║╔╗╔╗║─║╔═╗║
    ║╚══╣║─║║╔╗╚╝║║─╚╣║─║╠╝║║╚╝─╚╝╔╝║
    ╚══╗║╚═╝║║╚╗║║║╔═╣╚═╝║─║║╔══╦═╝╔╝
    ║╚═╝║╔═╗║║─║║║╚╩═║╔═╗║─║║╚══╣║╚═╗
    ╚═══╩╝─╚╩╝─╚═╩═══╩╝─╚╝─╚╝───╚═══╝

    ReplyDelete
  4. hahahahaha... trima kasih sangat2.. :P

    ReplyDelete