Feb 14, 2011

Makan + Karok = Ohh La La.... :)

Aha!! Karaoke (karok) ni memang dah jadi macam hobi masa lapang gitu.... Hati Jumaat  (11 Feb ) memang tak ada kelas. So SyuSyui mula-mula ajak pergi makan je. Ok fine la kan, kita orang pun pergi makan kat sek. 7 kat kedai Wak Dol Kopitiam... Tengah2 makan tu boleh pulak terkeluar idea nak pergi karaoke.. Memang nak arr!! :) So kita orang pergi kat area Bintang tu gak then karok sampai lebam.. Mula-mula ambek 15 lagu je, pastu Ima dengan semangatnye ajak tambah lagu lagi 5... Perggghh... Boleh tahan gak kan Ima.. :) Ala.. Sekali sekala apa salahnya kan... Enjoy2... :) Tapi tu lah, seharian penatnya macam pergi kelas hari Rabu je (dari pagi smpai malam punya kelas).. Apa lagi, kaki pun dah sakit-sakit la.. heeheh..Ok lah, korang tengok je lah gambar-gambar and  video kami semua karok ok! Toink! Toink! :)

Sing Sang Song

video

Faizal Tahir pny lagu dinyanyikan oleh Ika.. :)

video

Bleh tahan gak makanan kat sini..



Macam-macam jenis air.. heheeh
Aku, Ika and Ima makan chicken chop.. :)

SyuSyui makan nasi goreng ape tah ni.. heeheh

Miza makan Soto.. yumyum!




Jom kita start makan ok! :)










Enjoysss... :) ToinkPeace!

No comments:

Post a Comment