Feb 13, 2011

Perasmian SUKOL UiTM

Sekaran jam tepat pukul 3.30pagi.. And i'm still awake.. Esok nak pergi modul pulak.. Malasnya...... Kenapa la wajib pergi modul eh.. heehehe..Btw, td ada acara perasmian Sukan Antara Kolej (SUKOL) kat stadium UiTM. Hmm.. Meriah juga... Warna warni semua kontingen yang mewakili kolej masing2... Macam2 style dan gaya tersendiri lah katakan... Yang paling menarik hati saya tadi kolej Teratai... Best sangat persembahan mereka... Tadi perasmian je.. Belum start sukan lagi.. Koleh Teratai menang tempat pertama acara perbarisan tadi, Kolej Melati (kolej saya duduk sekarang) tempat ke-dua.. Bangga siottt.... :P Hhahaha.. poyo je, padahal bukan nye wakil apa pun... Tapi atleast bagi juga support kat my Kolej td.. Nak tercabut gak la anak tekak ni bersorak... :) Nak citer panjang pun nanti tak habis jugak... Nah, tengok la serba sedikit video ni suasana kat stadium tadi ok.. Tapi sorry la ek, video ni tak jelas sangat.. :( hhmm.. K lah, esok ada modul, nak off dah.. nak ZZZzzzzz... takot tak terjaga pulak lagi nanti... Papai.. :)
Toink! Toink!
                                                            TARIAN PEMBUKAAN

video

                                                                             
video








No comments:

Post a Comment