Feb 14, 2011

Photoshoot Invited By Poong and The Gang

Ok, first of all... Saya ni bukan model. Photoshoot ni just for fun coz my fwen ni sibuk sangat nak tangkap gambar saya.. (cam artis pulak) heeheheh..  Photoshoot ni kita orang buat kat Jelatek.. Kat longkang besar bawah jembatan berdekatan stesen LRT Jelatek.. Kat bawah tu kan ada orang buat Graffiti apa sume tu kan.. So hari tu Photog yang ada dalam 4 orang je which is Meen, Pie, Faris and Erol.. Talent yang lain Anne dengan Izza.. So malas nak citer lebih, tengok je la beberapa gambar yang ada ni ok.. :)







                                                      First time rasa pendek je saya.. :)



                                                                Meen and Pie Pong.. :)





            Talent : Anne and Izza 



   Meen ni member masa Diploma till now.. She's my roomate..  :)


                                                                Faris dan Erol juga.. :)








Ok, papai... Toink! Toink!




3 comments:

  1. ayu..payung tu beli katne ek?cantik la..

    ReplyDelete
  2. payung tu leh bli kat esso or caltex.. hehehe
    miss majaz : maceh... :)

    ReplyDelete