Feb 14, 2011

Modul Oh Modul

Fuhh!! Assalamualaikum!!! Jawab! tak jawab dosa tau! :) 
Dua hari ni, saya kena pergi modul la kawan-kawan. Modul ni macam Latihan Dalam Kumpulan (LDK) and dengar2 ceramah camtu ar.. Bukan tak seronok, cuma bila buat hari sabtu ahad ni macam slow sikit RAM ni... hahaaha.. Maklum la, tak dapat balik rumah, hang out, or maybe bagi yang ada couple tu nak dating pun tergendala. Patut la saya tak ada boy friend (currently). hahahaha... Well, what I would like to share regarding the Modul thing is on Saturday, which is 12 Feb, kita orang ada LDK, and i am in the group 11. :) Nasib baik ada juga geng dengan Ika, and Sara Radi. Maklum la, campur seq and part 4 pun ada.. Saya part 2 baru.. kikiki.... Brw, sangat enjoy duduk dalam group ni. Ingatkan membosankan, nasib baik lecturer tu best... Sepanjang hari geeellaaaakkk je! Sampai nak termuntah.. Well, saya ada satu video group presentation from 1 of the group on that day. Kalau anda berada ditempat kejadian, confirm gelak sakan!! Dijamin!! Sakit perut saya gelak2 tau.. heheeh...


video
                                                                                     


Hari Ahad pulak kita orang ada lagi Modul 6 ni.. Tapi half day je lah. Pukul 11 pagi dah habis dah. Nasib baik habis awal. Dengar ceramah je pun, so memang tak la nak concentrate kan.. heheeh.. Toink! Toink!

Mana-mana pun bleh je snap2 pix kan SyuSyui.. :P



                                                       Me, SyuSyui anda Ika.. :)









Apa-apa pun, Modul 2 sedang menanti pula in this 26 Feb 2011.. Again..... :)  Chaiyok!!
Toink!Peace!

No comments:

Post a Comment